Lillen växer

Lill-grisen är nu dubbelt så gammal som när han kom hem. Han spenderar sina dagar med att vara totalt psykotisk och totalt bedårande. Och han växer så det knakar.

Första bilden, 2 veckor gammal.


Första bilderna hemma, 8 veckor.




12 veckor


15 veckor


Han är som bäst när han är nyvaken och han gäspar för charmigt. Kika nedan. =)

En till

En av få saker jag gillar med sommaren är all skön somrig musik som dyker upp. Har delat med mej av ett par tidigare och här kommer en till.
Pack up - Eliza Doolittle

Ännu mera sommarmusik

Nån som såg nyhetsmorgon i morse? Jag zappade förbi en stund och lyckade snappa upp den här sköna lilla trudelutten med Billie the vision & the dancers och har sen nynnat på den resten av dagen. Behaglig, småputtrig sommarmusik. Me likey.

Charmen med att ha valp


Sommarlåt

Jag har dom senaste åren fastnat totalt i brittiska X-factor. Tycker det är mycket roligare upplägg och allmänt bättre deltagare än svenska Idol. Min favorit den senaste säsongen var Olly Murs. Han har precis släppt sin första singel och det visade sig vara en riktigt somrigt skön liten historia tycker jag. Vad tycker ni?                                 

Kvällsmusik

Jag har, av någon outgrundlig anledning, haft den här gamla sistaplatsaren i huvudet hela dagen. Det är mycket märkligt då jag kanske hört refrängen på den två gånger i hela mitt liv.
Men, men... någon som känner sig sugen på Norge 1990? Hurtigt AB.