Bu och bä

Många "stora" namn i Maltas uttagning i år. Eller nästa till och med. Ludwig Galea, ena halvan av Julie och Ludwig från 2004 är med. Om han och Julie är On eller Off för tillfället har jag dock ingen aning om. Han har förövrigt gått och blivit långhårig sen sist och ser ut som nån variant av Legolas. Tydligen har han spelat Jesus i Jesus Christ Superstar så det var väl passande då. Oj, vad intressesmurfarna hoppar.
Med är även till min stora fasa Chiara från 1998 och 2005. Jag aaaaavvskyyyyyr 2005. Det är nånting med henne som får mig att vilja raka av mej håret, springa naken genom Göteborg och ligga med Bert Karlsson bara hon slutar sjunga.
För übernördarna kan jag ju även meddela att Fabrizios syster Claudia är med och ett antal av låtarna är skriva av Vella/Borg. Allt är sig likt på Malta med andra ord.
Finalen hålls den 7 februari.

Amen


Varför Facebook inte är något för mig

Jag är inte, och kommer inte bli medlem på Facebook och här är ett lysande exempel på varför det kan vara bra att hålla saker för sig själv på nätet =)

Inför ESC 2000

Hittade denna lilla video med Sissel Kyle från något slags inför-program inför ESC 2000. Lite småkul =)


Your country needs you

Det är väl ingen hemlighet att Storbritannien har haft problem att ta  sig över 20-strecket i ESC dom senaste åren. Nu ska det bli ändring på det är det meningen. Andrew Lloyd Webber har blivit ombedd att skriva låten och nu letas det efter den eller dom som ska sjunga den. Dom ska även köra ett koncept liknande det i Sverige, där deras representant väljs under ett antal veckor, med Graham Norton som programledare.
Personligen tycker jag att det är bra att dom i alla fall försöker lite nu, vill att det ska gå bra för dom på nåt vis. Undra vad dom tar sig till om det blir fiasko igen =P Läs mer
här.
Se Andrew Lloyd Webbers tal till nationen nedan.


Mitt liv som barnälskare...

Jag och hunden är på väg tillbaka från en lång, trevlig och något kylig promenad. Vi närmar oss vår fina boning och ser att hela grannfamiljen med mor och far och tre små kottar (varav bara två gående, tack och lov) är ute. Hunden tycker det hela är väldigt intressant och vill gärna hälsa, jag drar dock med honom vidare och det är då det hela inträffar. Kottarna börjar springa och gapa, i en allt annat än normal samtalston, "VI SKA KÖ BRÄÄÄÄDER". Hunden börjar givetvis skälla för allt gap och spring och jag ser i ögonvrån föräldrarna och inser att jag kanske borde svara något på detta intelligenta uttalande. Jag säger mycket engagerat "Jahaaa. Vad roligt". Kotten fortsätter gapa om bräääder, hunden fortsätter skälla och jag fortsätter våndas. Sedan kommer dödsstöten. "VARFÖR PRAAAATAR DU INTE?!"
Allvarligt talat. En tvååring...
"Kom gubben så går vi hem"

Jag gör min plikt

Iiiingen har väl missat att dom första 28 låtarna till Mf avslöjades idag. Jag tänker inte anstränga mej, utan bara länka hit. Mycket bra och utförligt. Mycket nöje =P