Min helg i bilder

Jag och bror med fru begav oss i fredags ut på ett litet äventyr. Med en skolatlas från tidigt 90-tal och ett glatt humör begav vi oss iväg på en loppis-roadtrip ner mot Värmland. Några grumliga IPhone-bilder kan jag väl bjuda på.
 
En fiffig uppfinning! Bandet sätts i spelaren i bilen så kan man spela musik från Ipoden eller Iphonen. Sånt gillar vi!
 
Säg hej till Viking. Han har fått sitt namn efter låten nedan och fick följa med på resan från någonstans efter Grängesberg. Vår egna lilla maskot!
 
Natten spenaderades på Loka Brunn. Fint ställe med god mat.
 
På hemvägen gjorde vi ett matstopp på Sibylla i Malung och hittade den här fina väggprydnaden. Man undrar ju vad han åt dock...
 
Några dagar tidigare fastnade jag mot min vilja i cruisingen i Falun, tror ni inte samma sak hände när vi skulle ta oss genom Rättvik... Vi gjorde dock det bästa av situtionen och spelade vår Vengaboys-CD och sniglade oss fram i vår nytvättade Saab. 
 
Det officiella soundtracket till Loppisresan 2012!

Just nu...

...skrattar jag åt det här!
  
 
Ps. Vet att det är tyst här, återkommer inom en snar framtid! 

Morgonmusik

Zappade i ren tristess runt bland kanalerna igår kväll och fastnade i Sommarkrysset mellan reklamavbrotten. Har haft den här catchiga saken i huvudet sen dess.
  

Nu blir det dansband!

Idag har det hurtats rejält i mitt arma huvud. Minns ni den här?
  
 
Och Arvingarna får en ju osökt att tänka på den här. Barndom! Minns ni Tre kronor? :P

Men eller hur ;)


Men buuuuuu!

Malmö? Verkligen? 
Blir säkert bra, men hade hoppats på Stockholm ändå. Om inte annat för att det är närmare om man skulle få för sig att gå :)
 
 

Ny video från Ola

Tänkte jag skulle bjuda på videon till Olas klistriga I'm in love. För mig är hela videon ett enda stort WTF-moment, kan inte bestämma mig om jag älskar eller hatar. Vad tycker ni?
 

Vaggvisa

Bjuder på lite kvällsmusik innan jag knyter ihop mig för kvällen. Otippat trevligt låt från Molly som jag nynnat på halva dagen.
  

Video till Euphoria

Vad tycks?