Upptäckt

Hörde den här trevliga biten på radion i bilen häromdagen och kom bara ihåg Say hello-delen, men så idag lyckades jag youtuba fram den! Glatt och somrigt och härligt. Jag gillar't. Tjatigt kanske, men det kan jag ta =P

Jag, en bitter åldring

När man av ett ovetande barn blir kallad "tant" väntar man sig att åtminstone bli lite försvarad av de något mer förståndiga föräldrarna och inte att de häver ur sig "Ja, tanten ska fixa din glass"
Dra åt helvete, jag är gammal.
Jag ska skaffa en gungstol, färga håret grått och omfamna min ålderdom.

Mer dissa än hissa

Hissa ↑
Färsk ananas.


Dissa ↓
Jag vill inte sparka in en öppen dörr eller så men "den där tiden i månaden" är väl ändå ett jävla påfund. Man blir en uppsvälld, hormonstinn jävla bitterfitta som bara har cravings efter onyttigheter och vill skrika hela tiden. Och en gång i månaden, är inte det att ta i lite? Jävla påfund som sagt. Buu.

Bättre sent än i god tid?

Danskarna slår då rekord i att vara sega att komma ut med en video till sitt ESC-bidrag. Här är i alla fall A friend in Londons video till A new tomorrow till slut. Har lyssnat endel på den här och några andra favoriter från årets ESC och frågan jag ställer mig är: Hur fan vann Azerbajdzjan?!
Update: Eller så är det jag som är seg. Den kom tydligen för ett bra tag sen. Jag skyller på min sockerkoma!

Lite glatt igen

Tycker det är på sin plats med lite roligheter här nu.
Jag skrev ju någon vecka innan MF drog igång i vintras att jag hade blivit positivt överraskad av Swingfly-låten Rags to riches. Det blev jag även av hans MF-låt Me and my drum. Well, jag har fastnat även för hans senaste. Svängig och skön tycker jag. Vad tycker ni?

Och studioversionen

Aj

Älskade, älskade, fina Findus. 1996-2011.
Sov gott, skatten.


Nytt från Jedward

Vill ni ha lite mera Jedward?
Detta är iaf deras nya singel. Väldigt mycket Jedward, men ingen ny Lipstick. Om man var 12 kanske... Vad tycker ni?