Uppdrag

Vänner, jag har en uppgift åt er.  Nedan är två videos med klipp från samtliga låtar i båda semifinalerna i den ordning de kommer starta. Skulle vara intressant att höra vilka som sticker ut från någon som inte känner till låtarna så väl. Get to work!

Semi 1


Semi 2

Kommentarer
Postat av: A-M

jag är ledsen men efteråt minns jag ingenting av vad jag sett. jag återkommer om jag kommer på nåt senare men just nu grötade allt ihop sig.

Postat av: Kajsa

Jag har tagit uppdraget mycket seriöst! :D

Tyvärr kan jag inte se klippen så jag har laddat ner studioversionerna och lyssnat igenom. Det betyder ju visserligen att jag inte vet hur det ser ut på scenen och om folket ens kan sjunga (men de har ju vunnit så jag får väl anta att de kan det).

Jag har gett låtarna betygen Ja, Nej och Nja, där nja står för låtar som kan bli bättre på scen. På ren magkänsla för vad som känns som möjliga vinnare och inte nödvändigtvis mina egna favvosar har jag gett tummen upp till följande länder:



Danmark

Ryssland

Bosnien och Hercegovina

Azerbajdzjan

Irland (tyvärr)

Grekland

Slovakien

Ungern



Nja+ gick till Finland och Estland



Sverige har jag lyssnat på så många gånger att jag inte vågar sätta betyg på den. Förövrigt kan jag också säga att efter att ha lyssnat igenom alla låtar så här första gången är Danmark den enda som jag faktiskt kommer ihåg hur den gick. Kanske kan vara en fördel :D

2011-03-27 @ 06:33:35
Postat av: Kakan

AM: Du är förlåten =P



Kajsa: Intressant! Är mest förvånad över Grekland på din lista, den där rapdelen förstör allt för mig =P Jag gillar också Danmark mer och mer, den är skön på nåt vis. Påminner väldigt mycket om Sing får me i refrängen. Tackar för medverkan =P

2011-03-27 @ 09:35:17
Postat av: Kajsa

Japp, rapdelen suger rejält! Greklands anteckningar blev något kluddiga. Det började som ett Nej som utvecklades till ett Nja som till sist blev ett Ja. Och det är helt baserat på refrängen. Sen beror det ju på hur det blir på scenen för det har jag ju inte sett än.



Men det där var efter första lyssningen. Det är många som växer till sig. Tyvärr måste jag säga att Irland är en av dem jag lyssnat på mest. Och den är ju samma musikstil som Saades låt. Jag hoppas verkligen att vi inte tappar röster till Irland, för jag tycker bara inte om Jedward!

Danmark och Finland är ju ganska trevliga. Skulle de vinna skulle det kännas helt ok :D

2011-03-28 @ 10:17:16
Postat av: Evve

Jedward är typ det mest irriterande som går i ett par skor, men låten sätter sig. Tur att dom är tondöva =P

2011-03-28 @ 13:36:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback